Premium supporttjänster

Kasperskys premiumsupport via telefon är bara tillgängligt i vissa regioner. Du kan bara använda premiumsupporten med en betalprenumeration.

Med premiumsupport får du ytterligare skydd och bekvämlighet, inklusive prioriterad åtkomst, experthjälp med installationer, viruskontroll och borttagning samt PC-hälsokontroller.

Tjänster för expertinstallation

När du har problem med installationen på en dator kan du ringa oss och en Kaspersky-expert kan göra följande på distans:

Ett dedikerat supportnummer där du alltid har prioritet

Prioriterad tillgång till en premiumsupportagent via telefon eller chatt. Kundsamtal per telefon har högsta prioritet (skippa kön). Chattprogrammet som tillhandahålls har funktioner för fjärrassistans.

Fjärrsupport från admin

Åtkomst med ett klick för att chatta med en premiumsupportagent plus obegränsad fjärrassistans ingår. Luta dig tillbaka och koppla av medan vi fixar det!

Expert viruskontroll och borttagning

Professionell borttagning av virus och spionprogram på alla Windows-enheter med ett Kaspersky-program installerat.

Tjänster för hälsokontroll av din dator

Under en hälsokontroll kontrollerar våra experter flera punkter för att säkerställa den högsta nivån av skydd och prestanda för enheten.

Om du vill använda Kasperskys premiumsupport ringer du telefonnumret för det land där du köpte premiumprenumerationen på Kaspersky-appen.